Feestelijke opening IKC De Regenboog Centrum

Het was feest! Feestelijke linten, dansende kleuters, zingende kinderen en een enorme schaar… IKC De Regenboog Centrum is feestelijk geopend!

6 Jaar na het maken van de eerste tekeningen, 100 weken na het plaatsen van de eerste bouwhekken is op 24 augustus 2022 IKC De Regenboog Centrum geopend! Een basisschool, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang onder één dak!

De appartementen in het oude regiokantoor werden begin dit jaar al opgeleverd. De leerlingen van IKC De Regenboog Centrum moesten nog even wachten totdat de peuterspeelzaal en basisschool klaar was. Maar 24 augustus was het zover…de officiële opening van de nieuwe school aan de Noordendijk 250!

Om 8.10 uur stond het nieuwe schoolplein vol met popelende kinderen en hun ouders. Toch wel spannend zo’n nieuw pand! Om 8.15 uur ging de schooldeuren open en mochten alle kinderen de nieuwe school bekijken.

Om 12.00 uur was de officiële opening met leerlingen, ouders en genodigden. Wat een feest! Nadat de leerlingen hadden gedanst met danslinten en een lied hadden gezongen, knipten wethouder Heijkoop samen met de jongste en oudste leerling het lint door en is ons nieuwe pand officieel geopend!

Alle ouders en geïnteresseerden mochten nu ook een kijkje nemen in ons nieuwe onderkomen waar een basisschool, peuterspeelzaal en buitenschoolse opvang in gevestigd zijn. Ook het kinderdagverblijf van de SDK in het linkerdeel van het gebouw zette de deur open voor een kijkje.

Heeft u de opening gemist, maar bent u wel benieuwd naar ons mooie IKC? Maak dan een afspraak voor een kennismaking en rondleiding door te bellen naar 078-8905625.

We hebben ruimte om te groeien!

Scroll naar boven